|
Post by starnike on Dec 2, 2006 3:02:53 GMT -5
Millised poisid teile meeldivad??(iseloomust)
|
|
|
Post by nuku on Jan 13, 2007 8:54:05 GMT -5
Mulle meeldib ikka oma poiss/mees. Sihuke mõnusa lihaselise kehaga, jumekas, pikemat kasvu, ja mega armas nägu;D ja muidugi normaalse iseloomuga.
|
|
bibi
New Member
|
Post by bibi on Feb 9, 2007 5:30:32 GMT -5
mm mulle meeldviad ilusad eesti poisisd
|
|
soad
Junior Member
|
Post by soad on May 10, 2007 11:59:21 GMT -5
mulle meeldivad ka ikka ilusad eesti poisid
|
|
chic
New Member
|
Post by chic on Jun 27, 2007 16:12:50 GMT -5
meeldivad poisid , kes on sõbralikud , toredad ja ilusad (:
|
|
|
Post by girl111 on Jul 26, 2007 8:40:55 GMT -5
mulle meeldivad tumedate silmade ja juustega pikemad poisid, kes minust mitu aastat vanemad, hea sydame ning kui ta silma vaatad sa lihtsalt sulad;)
|
|
dkss
New Member
|
Post by dkss on Aug 2, 2007 12:59:26 GMT -5
Iseloomult - huumorimeelega, kes ikka oskab naerma ajada. Ning selline , kes kuulab sind.
|
|
|
Post by shuuut on Sept 1, 2007 18:32:53 GMT -5
kõige armsam poiss/mees..peab olema vaimukas-osakab sind naerma ajada isegi kui sul väga halb tuju.peab oskama sind kuulata-isegi kui tal on raske tööpäev seljataga. peaks oskama nõu andma-kui oled segasuses..isegi siis kui ei ta ise ei tea lahendust. jututeema peab alati olema... peab usaldama sind-isegi siis kui asub sinust millegi pärast eemal... muidugi välimusest need ilusad pruunid silmad ja tume pea.. ta ei tohi pähe istuma hakata-kui nii siis ei tule midagi välja.. peab näitama välja et just sina oled tema elus esikohal...kõik! välimus määrab ka mingit rolli aga sisemine ILU on tähtsam... selliseid on vähe...aga on olemas:P
|
|
|
Post by kriimu on Feb 1, 2008 7:33:56 GMT -5
Mulle meeldiks kui poiss oleks vaimukas ja lahke. See milline ta välimus on pole eriti tähtis kui tal on sellised isloomu jooned mis just sinu jaoks tähtsad on. kahjuks tunnen mina paljuid sellised poisse kui ometigi pole keegi mulle neist rohkem kui sõber
|
|
|
Post by heroine on Feb 1, 2008 14:05:14 GMT -5
Vaimukas,lahe,tore. Kui ideaalsed poisse on vähe..kahjuks :/
|
|
liisi
New Member
|
Post by liisi on Apr 4, 2008 10:50:57 GMT -5
Minuga juhtus nii, et poiss, kes polnud üldse minu maitse ega tüüp, lihtsalt ajapikku sai selleks,! Ja ma ei teagi ma pole võtnud endale eesmärgiks kellegi kindla leidmist. Aga jh kes siis ei unistaks mõnest ideaalses mehest Aga lasen tulevikul ja saatusel end üllatada, eks näis, mis tal minu jaoks varuks veel on.
|
|
|
Post by mannu4ever on Apr 17, 2008 2:02:04 GMT -5
minule meeldib minu poiss (A)sest ta on see mida ma olen otsind. TA on südmalik hoolib hästi palju ja temaga ns olles on väga hea olla
|
|
|
Post by plikatirts92 on Jun 9, 2008 8:22:42 GMT -5
minule meeldivad lokkis peaga poisid:) ja sygavate siniste silmadega! kui ma sinisilmsele poisile otsa vaatan siis ma lausa sulan:D
iseloomu poolest meeldivad mulle humoorikad poisid:) ma olen selline kes palju naerab ja nalja teeb seega peab poiss ka olema selline. Kindlasti peaks olema ta hooliv ja romantiline:)
|
|
|
Post by memopadpaper on Jun 20, 2008 14:23:26 GMT -5
poisid , kes on minuga sarnased [ muusikamaitses , riietumises ja nii ], toredad poisid meeldivad , kellega on hea koos olla ja lollakaid jutte rääkida [ nagu mina tavaliselt teen ] .
|
|
|
Post by heybabe on Jun 23, 2008 8:00:03 GMT -5
NALJAKAS
|
|