dkss
New Member
|
Post by dkss on Aug 2, 2007 12:56:43 GMT -5
See niiöelda mure on siis selline, et on kaks poissi . ( S. ja T. ) S. on mulle üle aasta juba meeldinud - kas see enam just meeldimine on , aga see selleks . T. meeldib mulle ka . Mina meeldin neile mõlemale. Okei, ma ei teagi kuidas alustada. Igal juhul põhimõte on selles , et ma peaksin otsustama, kummaga ma olla tahaks . Lühidalt - S. on naistemees , T. mitte . Aga ma tunnen S. vastu seda "kirjeldamatut tunnet" rohkem . Isegi liiga palju, ja mul on nii valus , kuna vahel ta näitab välja, et ta hoolib minust ning vahel mitte . Ma ei tea , kas ta üritab mind armukadedaks teha, või mida iganes . Pmst hoiab ta oma MSNi DPl tüdrukute pilte, iga päev on erinevad . See selleks jälle. T. pole selline . Temas on midagi . Ta on hoolivam, aga ma ei saa südant ju sundida. Ma arvasin, et ta meeldib mulle, kuid .. Ma ei saa S. kuidagi üle . Ükskõik kui palju ma ka ei üritaks . Okei, tegelt ma ei teagi , miks ma sellest kirjutan . Võiks nagu parem hakata, aga ei hakka ju .
|
|
|
Post by shuuut on Sept 1, 2007 18:10:30 GMT -5
See on üks parajalt keeruline olukord...endalgi olnud.. ja õnneks õige valiku teinud.. sa pead oma sisetunnet usaldama.. meeldimine ja kiindumine ning armastamine on kolm erinevat asja..mõnel on 2 etappi vaja läbida et armastama hakata tõeliselt..mõnel aga silmapilkest.. kui S on nii õelda naistemees sis ta flirdib ühesõnaga kõigiga kes ette juhtub? kindlasti hullult tömmu ja julm ilus et kõik tydrukud jooksevad tormi.Kas sul on vaja sellist?kui valid tema-äkki jääbki sind armukadedaks tegema:O? t on talle täielik vastand..no välimusest ma ei tea rääkida..Välimus mängib ikka mingit osa aga suurt osa mängib ikka mis sisimas toimub..milline ta jutust on..Kui sa arvad et s ei Meeldi sulle..pole mõtet tema sydant ju purustada... kuid igal suhtel omad ohud..mõni võib lihtsalt tunnetega mängida..mitte mõelda millist hingetraumat see teisele võib pöhjustada..ma loodan et teed või tegid juba oma õige otsuse... liigu step by step.ära kiirusta..liigu tasa aga targu!mötle ..vahel ei tasu südame järgi käituda.võta asja kaine mõistusega..
|
|
|
Post by kalle1966 on Oct 19, 2007 14:08:26 GMT -5
loom meie sees avaldub erinevalt. kellel on vaja kohta karjas "on the top", kellel sõpra, mõnele imetlus objekti, tähte kaugel eemal Mida vajad sina? Olla A- isase karjas 1 A-emane, või täht taevas mille kuma hurmab, kutsub, südant pitsitab? Kas tahad olla ristike kalendri lehel või poster seinal klaasi all? Armusin 5-das klassis kuid temale oli see liig vara. Mõistmata seda elasime oma elu 20 aastat kui kohtusime ning hõljusime mõned kuud pilvedel. Nüüd elame küll jälle "oma elu" edasi.... kuid südant ei saa sundida... Head küpsemist!
|
|
|
Post by kriimu on Feb 1, 2008 8:40:47 GMT -5
kui sa oled aktiivne suhtled ja flirdid paljude poistega siis ma soovitan sulle S-i kui aga tahad ikkagi sellist oma poissi kes oleks alati sinu jaoks olemas ja kelle pärast sa ei pea muretsema et äkki ta praegu kuskil sebib mingi teise tüdrukuga siis ma soovitan sulle kindlasti T-d P.S. tgtl ma saan aru et see pole kerge, sest tunnen ka ise üht poissi kes hakkas mulle just sellepärast meeldima et ta pidevalt käppis ja näperdas mind või nii:D ja see tekitas minus sellise naiseliku tunde (et ma naq meeldin kellegile oma keha poolest mitte aint oma "toreda" iseloomu poolest) Aga ma usun et lõpude lõpuks sa saad aru et ta kastab neid samu võtteid kõkide tüdrukute puhul kes talle vähemgi meeldivad ja et tema jaoks sa pole midagi erilist.... Selle pärast otsustaks mina hooliva ja ustava poisi poolt, alati leiab poisi kes sind lihtsalt su välimuse pärast kabistada tahask... aga poissi kes sust hooliks ja sinu pärast teiste tüdrukutega ei flirdiks on juba raskem leida.
|
|
|
Post by Läbielanu on Jan 23, 2018 14:18:05 GMT -5
Vali ikka üks poiss endale kindlalt.Minul juhtus ka kahe poisiga midagi hullu.Olin 15 aastane ja olime kaluritepäeval ning istusin kahe klassivenna vahel metsaveerel.Olime rahvast kaugemal.Poistel oli jooki kaasas dzinni näol ning minu pea oli natukene uimane juba kui poisid viskasid ennast selili maha ja mina ka.Ajasime juttu ja tegime muidu nalja kui äkki hakkas üks poiss mind suudlema,ajas ikka keele suhu,aga järsku tundsin,et teine poiss silitas minu jalgu ja kintsu ja liikus ülespoole ning hakkas kätt mulle püksi ajama.Rabelesin ennast lahti ja jooksin rahva sekka.Järgmisel koolipäeval olime koos ja leppisime sellest ära.Üks nendest oli minu peika tükk aega.Üksik tüdruk,ära kunagi mine kahe poisiga pidu pidama.
|
|
|
Post by ojonmocavemav on Apr 20, 2019 10:30:02 GMT -5
|
|
|
Post by uhaybobakfife on May 13, 2019 13:40:04 GMT -5
|
|
|
Post by elizulaj on Jun 10, 2019 9:22:30 GMT -5