|
Post by polekole on Nov 28, 2006 8:29:52 GMT -5
Mu ema käib mingi mehega iga õhtu väljas ja isegi enam ei pööra mulle yldse tähelepanu.
|
|
|
Post by starnike on Nov 28, 2006 8:32:12 GMT -5
ma arvan et peaksid temaga rääkima
|
|
|
Post by m on Dec 1, 2006 16:36:26 GMT -5
No mis sa sääneste jopskitega peale hakkad, teed normaalse foorumi ja kohe tuleb mõni jobu ja hakkab siia oma haigeid fantaasiaid kirja panema. Sellised võiks kodus teki all oma vajadusi rahuldada mitte klaviatuuri toksida. Te..iil
|
|
|
Post by Drill on Dec 3, 2006 12:51:24 GMT -5
Räägi kindlasti emaga, küsi kuti kohta ühte ja teist, avalda soovi nendega koos kuhugi minna, kinno vms. Ütle emale otse, et tunned vajadust läheduse järele või puudust temast. Kaotada pole sul midagi, võita aga paremad suhted emaga, vahest isegi rohkem, kui meesterahvas, kes emaga käib või vastupidi, normaalseks osutub.
|
|
|
Post by Angel on Dec 17, 2006 12:46:47 GMT -5
Ma arvan et peaksid temaga rääkima..Ehk saab ta sust aru ja kui see ei aita siis pead midagi suuremat ette võtma...algul kindlasti proovi rääkimist...
|
|
|
Post by sicky on Dec 25, 2006 14:36:54 GMT -5
Räägi oma emaga sellest mis tundeid see sulle tekitab kui ta sinust välja ei tee.Ütle et sa oled mures selle pärast.Kindlasti su ema armastab sind .Aga püüa ka aru saada et ka sinu emal on öigus elada oma elu ja vahel väljas käia koos oma söpradega.(tee näiteks emale ettepanek et ta vöiks selle mehe koju kutsuda ja tee vöiks midagi koos teha .Näiteks süüa kolmekesi öhtust ja lihtsalt rääkida.)
|
|
|
Post by shuuut on Sept 1, 2007 17:56:41 GMT -5
Sa peaksid minu arvates emaga rääkima..Leia selline hetk kui olete kahekesi ja teil on ühine tegevus ja ütle talle et tahaksid ka vahel tema ja tema "new love"-ga välja minna.. teater ,kino vms.seleta et sa tunned et sinu arvates oled tahaplaanile jäänud.. Ma arvan et ta saab sust aru..räägi talle kõik oma südamelt ära..usu! sul hakkab kergem ja ema saab sust ka aru..niikaua kui vaikid ei oska ta su probleemi vb isegi märgata.ema on ema aga ta pole mõtetelugeja.
|
|
|
Post by kriimu on Feb 1, 2008 9:00:33 GMT -5
ära ole vaikne nurgas niutsuv hiireke, kui sa oled emale oma seisukohast teada andund ja ta pole sellest välja teind või on sellese halvasti suhtund. siis sa pead aru saama kui ei sa heaga saab halvaga.. tee nagu iga tähelepanu vajdustega laps - MÄSSA!!!! räägi temaga übelt, ära kuula tema sõna, hakka talle vast. !! Aga samas kindlasti ära lase tal hakata mõistatama mis sul viga on ja kuidas ta saaks sind aidata, sest et tavaliselt oskavad emad sellistel juhtudel valele arvamusele jõuda ja sellele kindlaks jääda... nii et kohe kui sa oma protestiga alustanud oled ja tema seda tähelepannud on anna talle teda et enne kui tema sulle tähelepanu ei pööra sina oma suhtumist temase ei muuda. ja kui ta ka sinu mässule tähelepanu ei pööra siis kasuta võimalust kus ema ei keskendu sinu tegimistele ja anna endale vaba voli väljas käia, pidu panna või teha mida iganes süda ihkab(mida ema tavaliselt ei lubaks)
|
|
|
Post by blusbig on Mar 2, 2009 13:14:17 GMT -5
Tee midagi mis ema meele järele pole. Nt: Käi õhtuti pidutsemas või noh ma ei tea.
|
|
|
Post by j2nkkku on Dec 9, 2009 11:43:46 GMT -5
Kas ka teie ema on nõme , ei luba mitte midagi ? , või on ainult minu ema sellline ? . saaad aru . ta ei luba mul isegi lasta juuksuris lõigata selllist soengut , nagu ma ise tahan. ütleb selle peale : "aga sulle ei sobi sellline soeng" . tean see on väga haige , aga kui keeegi teab mõnda lahendust võiks abi pakkkuda
|
|
|
Post by TÜDRUK on Jan 20, 2018 15:54:57 GMT -5
Las ema käib väljas mehega,tal ka oma tunded meeste vastu.Võibolla käivad hotellis sest kodus oled sina ja nad ei saa seda vanainimese asja kodus teha.
|
|
|
Post by Gerda 14 on Apr 1, 2018 16:22:51 GMT -5
Minu ema pole ka minust hoolinud seni kuni minu vanem vend tuli sõjaväest koju.Vend pole siis mitu ööd kodus ööbinud ja ema rääkis vennaga sosistades midagi kõrva,ma pole aru saanud,mida.Nüüd vennas magab emaga ühes voodis igal ööl ja ema tuju on kohe lõbus,ostis mulle ilusaid riided ja kingad.Ema oli mitu aastat üksi,ning nüüd on kohe teine elu majas.Hommikuti kui vend tööle läheb siis ema suudleb teda hüvastijätuks mis mulle paistab nii imelik.Peaasi et emal hea nüüd on.
|
|