|
juuksed
Sept 1, 2007 18:20:37 GMT -5
Post by shuuut on Sept 1, 2007 18:20:37 GMT -5
???küsimus oleks et mul on pikad tumedad normaalse tyybiga juuksed. viimasel ajal on hakkanud neid kohutaval moel välja langema hakanud Mida ma tegema peaksin...minema juuksuri juurde abi paluma:O? ma mõtlesin et äkki on kellegil siin sama mure olnud..et äkki saan siit nõu... värvin pead 1 kord kuus.. see ei tohiks ju mõjutada..värvide vastu pole alergik.. mida tegema pekas:O?
|
|
|
Post by kriimu on Feb 1, 2008 8:18:56 GMT -5
esiteks, see kui sa juuksevärvi vastu allergiline pole ei tähenda et see juuksevärv ei või sisaldaada ainedid mis võivad sinu tüüpi juuksed muuta hapraks, katkiseks ja põhjustada nende langemist. aga kui sul esines seda probleemi ka enne kui hakkasid juukseid värvima siis see võib olla ka lihtsalt üks sinu peanaha eripäradest.. Ka mul tuli vanasti juuksepesu ajal hulgaliselt juukseid ära, aga selle jaoks ju ongi mõeldud erinevad ðhamthingyid langevatele või värvitud juustele mis võivad su probleemi lahendada. Vähemalt mind aitas ðhamthingyi vahetamine. P.S. ja btw, mitte et ma juuste värvimise vastu olen aga ma arvan et iga kuu juukseid värvida on veidi liig ja muide on teaduslikult tõestatud et juuste tuhmumise ja halliks minemise põhjus peale vananemise on juuste halb hooldus mille alla kuulub ka juuste liigne värvimine..
|
|
|
juuksed
Mar 2, 2009 13:17:50 GMT -5
Post by blusbig on Mar 2, 2009 13:17:50 GMT -5
Mul sama lugu , ei tea mida teha.?
|
|