nunni
New Member
|
Post by nunni on Oct 6, 2007 15:06:44 GMT -5
???mida kinkida poisile kes saab 16 ja kellega mul saab 3 päeva pärast ta sünnat 1 aasta koos oldud mida kinkida,andke ideid! ise olen 14 ??? :-/
|
|
|
Post by kriimu on Feb 1, 2008 9:21:04 GMT -5
oleneb täiesti ju poisist sinust ja teie suhtest... vb kui sa kirjeldaksid veidi millised inimesed te olete, milline teie suhe on oskaksin ehk paremat nõu anda?!?! sest niimoodi ma tõesti ei oska öelda... praegu oskan ma vaid öelda et ehk on tal mõni huvi millega seaoses saaks kingi teha...nt tglb ta ehk mõne spordi alaga sel juhul võid ju kinkida mõned spordi vahendid või piletid nt mõnele tema ala spordimängule?
|
|
|
Post by blusbig on Mar 2, 2009 13:32:10 GMT -5
Oleneb poisist, Ka see on väga tähtis mis talle teha meeldib. Tegelikult mul oli nimelt sama probleem paar kuud tagasi. Ma ei teadnud üldse alguses mida ma talle kingin. Kuid ükspäev enne ta sünnipäeva rääkis ta mulle ühe loo.
Ta rääkis mulle , et tal oli isa nimega Tarvo Aga ta suri vähki. Mu poisile jäi viimane asi oma isast järele. Ta isa sall.
Niisiis kuulasin ma selle loo ära ja läksin poodi, ostsin kohe Oma poisile kingituse. See oli sall. Ma lasin emal tikkida selle peale Tarvo. Mu poiss oli kingitusest väga vaimustuses.
|
|
|
Post by Soovitaja Lili on Feb 17, 2018 13:53:25 GMT -5
Sa paku oma poisile sünnipäevaks ise ennast ning otsige endale privaat ruum ja seksi temaga,see on imeline kingitus.
|
|
|
Post by apuxgiq on May 30, 2019 16:40:25 GMT -5
|
|
|
Post by eruwazuvye on May 30, 2019 18:25:03 GMT -5
|
|