|
Post by sirlikivi on Nov 29, 2007 16:19:01 GMT -5
Sattusin peale, kui mul mees suhtles teiste naistega www.date.ee tutvumisportaalis. Sain mehega tuttavaks sama saidi kaudu ning ta ütles, et suhtleb sõbrana teiste naistega seal edasi sest ootamatult ei ole viisakas kirjavahetust ära lõpetada hoolimata sellest, et ta on nüüd hõivatud. Mul on tunne et mees petab mind. Mis te arvate kas see on usutav, et mees suhtleb teistega tutvumisportaalis ainult tutvuse eesmärgil ja ei midagi enamat?
|
|
|
Post by kriimu on Feb 1, 2008 9:35:09 GMT -5
oleneb mehest. kui tugev, kirglik, põnev tei suhe on... te ju tutvusite siiski tutvumisportaalis.... :/ vb sa pole päris see mis ta oleks lootnud? ehk proovib ta edasi oma õnne teiste naistega ja kui arvab et on leidnud õige jätab sinu maha... sest miks muidu ta just tutvumisportaalis kus inimesed kaaslast otsivad räägib neidudega kui sõbrana...kui sõbrana inimestega räägida vb ju ka rääkida msnis, jututubades jne...
see on küll ainult minu arvamus aga ma tõesti usune et ta jätkab vestluseid tutvumis portaalis põhjusega.. :/
|
|
|
Post by blusbig on Mar 2, 2009 13:24:22 GMT -5
Ei oska öelda. Oleneb kui kaua suhe kestnud on ja oleneb mis juttu ta seal rääkis. Igatahes keeruline lugu.
|
|