Post by burattvanwellfoot on Mar 16, 2022 15:52:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ BLeBRiTY ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BLeBRiTY IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ промокоди ▞▞▞
▞▞▞ BLeBRiTY 2022 version ▞▞▞
Гарна гра, приємна, трохи збої, але в цілому весела.
Люблю іноді, що датчик перевороту не працює
Оплачено за гру від rip. І щоразу замерзало.
Як досвідчений гравець Taboo.. Heads Up.. І т. д., ця гра жахлива і все ще містить багато помилок. Той факт, що ви повинні платити, я б сказав, тримайтеся подалі. Багато слів повторюються і не є унікальними для спільноти АА.. поспішно та погано доставлено smh
Чудова гра, щоб пограти з родиною чи групою друзів. Дуже весело.
Я це люблю!! Підбадьорюйтесь і продовжуйте гарну роботу
Справді весела гра. Це був хіт на сімейній різдвяній вечірці. Єдина моя скарга полягає в тому, що ви повинні тримати телефон ідеально прямо, тому що якщо ви нахилите його хоч трохи, гра позначить вашу відповідь як неправильну.
BLeBRiTY เบ็ดเตล็ด zmm
Дуже дуже весело. Моїй родині та друзям сподобалися всі категорії. Не можу дочекатися більше 😊
Це весела гра, але вона сильно замерзала, і вона пропускала деякі здогади, які ми не пропускали. Мені довелося певним чином опустити телефон, щоб він не замерз.
Весело!
Любіть це! але категорії не відображатимуться😩😩 Тому я більше не буду за це платити. Якщо проблему буде вирішено, я з радістю підпишусь повторно.
Буде платити, як тільки помилки виправлені. Програма постійно зависає в середині гри. Подобається концепція, подобається оригінальність, і я повернуся до цієї програми Black, щойно оновлення вирішать проблеми з зависанням.
BLeBRiTY 雑学 wgn
Веселий додаток. Я скористаюся цим у поїздці пар, я збираюся за кілька днів. Ми, мабуть, додамо шотів текіли 🤪 якось лол.
Одна з найкращих ігор для вечірок
Платний необмежено, маєте доступ лише до безкоштовних карток. Будь ласка, допоможіть! Також - більше варіантів для маленьких діток було б чудово. Гра з тваринами — це все, у що вони можуть грати, і навіть це не дуже добре.
гра з наркотиками
Думав, що це буде більше культурний досвід
Велике задоволення. Кращі категорії
Мені подобається гра, але платити 3 долари на місяць — це забагато за невелику кількість часу, який ми граємо. Не хочу купувати ігри на випадок, якщо гру доведеться перевстановити.
Чудово
Любіть цю гру. Спроба знайти нові способи зайняти мою сім’ю в ці (часи коронавірусу) були складними під час карантину. ця гра була дуже веселою! Мені подобається, що предмети співвідносяться! Я з БРУКЛІНА, НЬЮЙОРК 🗽 І ЦЯ ГРА ЗНОВУ ДУЖЕ СПІВНОСНА!
Любіть гру! Єдина пропозиція, яку я б зробив, це перевірка орфографії деяких речей і скорочення деяких фраз.
BLeBRiTY Curiosidades jqki
Я поняття не маю, про що це і як грати (і вони вам також не кажуть), тому вони отримали лише 1 зірку. Я видаляю це.
달콤한 베이커리 왕국 롤플레잉 soge
Весело.
Сама гра дуже весела! У мене він був з тих пір, як він став доступним на Android, і він завжди працював добре. У мене не було проблем заплатити 1 долар за додавання категорій. Не знаю, що трапилося між тим і зараз, але зараз програма аварійно завершує роботу, вона каже, що відповідь правильна, але вважає її неправильною, і іноді подвоюється! У ньому також відсутні запитання/відповіді або не відображаються надані відповіді. Будь ласка, оновіть і виправте ці помилки, щоб я міг знову насолоджуватися грою! Скинув атмосферу нашої потворної светр-вечірки
Він не чув і не знайшов відповідей на всі запитання, але це могло бути весело.
Подобається, чудова сімейна гра
Це расизм
BLeBRiTY Curiosidades jqki
Супер веселі чудові теми!
Люблю цю гру
Хороша гра. Просто потрібно розібратися з помилками. Будь ласка, не залишайте нас висіти. У цій грі весело провести час із сім’єю та друзями, але потрібно виправити помилки. Зокрема, чутливість гіроскопа. Стільки разів підказки передавались помилково.
Кращий варіант економії
Супер веселі ігри!! Просто хотілося б, щоб інструкції до гри були трохи більш детальними. У деяких іграх є лише короткий вступ до теми гри, але немає інструкцій щодо того, що насправді робити. Але в цілому підписка вартує!!!
Кожного разу, коли я намагався відкрити програму, він видавав мені повідомлення про помилку та запитував відгук. На жаль, мені так і не вдалося випробувати гру...
BLeBRiTY Trivia qhi
Спрацював добре, тоді я купив щомісячну підписку, і додаток, що збився, більше ніколи не працював, у мене він був лише 1 день. Я видалив його та попросив повернути гроші
Це дуже сильно зависає, і деякі речі не повинні бути в певній категорії, але мені це подобається
Це весела гра прямо в точку.
Це одна з найвеселіших ігор, у які я грав. Нове улюблене!
Яка віддача, будь ласка, папа цуценя
Чудовий додаток. Жодних збоїв. Моя вечірка весело провела час із цими запитаннями.
Коли вам потрібен спосіб бути комунікабельним, і це так трапилося, ви знайдете його в Play Store .1st. Гра була хітом Я люблю цю гру! Дякую за крапку🎉
Я був дуже розчарований тим, що цей додаток рекламували як програму для дрібниць ЧОРНОГО. У грі у речі не було нічого, що було б пов’язаним із спільнотою Bkack. Усі шоу були білими. Дуже дуже розчарований.
Майже ідеально
Я люблю цю гру! Це залишається таким справжнім і це дуже весело! Чудово грати один на один або з групою друзів. У цій грі є щось для кожного, і я дуже рекомендую це!