Post by burattvanwellfoot on Mar 16, 2022 15:59:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Teeny Titans: harcra fel! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Teeny Titans: harcra fel! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ feloldás (több pont) ▞▞▞
▞▞▞ Teeny Titans: harcra fel! 2022 version ▞▞▞
Őszintén szólva ez az egyik legjobb játékos, aki ezt a játékot csinálta, az fantasztikus @
Vissza akarom kapni a pénzemet
Ez nem megy egyenesen a csatába
Nincs véleményem!! (Jó?)
Jó játék, de szerintem a tini Titans 2 jobb
Csodálatos játék, határozottan ajánlom, csak egy probléma. Az egyik küldetésben, hogy figurát szerezzek, esetemben az egyetlen, ami nem volt nálam, biztonsági kamerákat kell találni a város egész területén, de miután átkutattam a teljes térképet, sikertelen volt.
Teeny Titans - Teen Titans Go! Strategi vab
Ez egy nagyszerű játék... de hol van frissítés?
Imádom ezt a játékot, de szeretném megszerezni a másodikat
MI ANNYI HOSSZÁT TETT MEG MEGJAVÍTÁSA A GOD DARN JÁTÉK MEGJAVÍTÁSA VAGY VISSZATÉRÍTÉST AKAROK!!!!!!!!!!!
Csodálatos játék, de a játék meghibásodott. Mindent megtettem, hogy bekerüljek az állatkereskedés versenyébe, és mindig azt mondták, hogy kutyásnak kell lennem. A húgom felpróbálta az övét, és ő is így tett, és beszállt, akkor miért? Elvesztettem az összes pénzemet (2751) és az összes figurámat 😢 javítsd ki
csak fél képernyőt tudott elérni
Ez a játék szórakoztató és kalandos, de az emberek azt mondják, hogy valami hiba van, amikor játszom, hogy meghibásodott, szóval tudom, hogy a húgom is játszik a játékkal, és különböző kihívásokat ad neki.
A híd bal oldalán ragadok, és minden alkalommal, amikor megpróbálok átmenni, Robin a híd alá megy. Hibás a játékom vagy mi?
Xavier Thames és a legtöbb
Szórakoztató és addiktív!
Nagyon tetszett a játék, de folyamatosan lef*gy a táblagépem, olyan lef*gy, hogy erőltetni kell a készülék leállítását. Kár, de szeretnék még játszani vele
Elképesztő volt
A nappal és az éjszaka közötti késés nevetséges
Ez a játék teljesen elképesztő!
Ez a játék a legjobb játék
Ez a játék NAGYON jó a testvérvér mellett. A robottámadása annyira ütős, mert akár 5-öt is el tudsz hozni. Egyelőre négyes, amíg a robotokat olyanná nem teszed, mint a kaptárrobot, hogyan tudsz csak kettőt szülni belőlük. Ezt is az Atlanti-óceáni tornán találtam először. Kösz! Csak így tovább! Van egy másik hibám is. Ez benne van a Justice League Tryouts-ban. Amikor megkapod a tánc módot és a tofu törlési effektusokat, az törli a diszkót.
Az 1 STARS ARE KARENS is nagyon jó 5 csillagos 100%-ban megérdemli, hogy a letöltést támogassa
Ez egy nagyszerű játék volt és továbbra is az. A grafika csodálatos, de az egyetlen probléma a betöltési idő, nagyon sokáig tart, de ha javítják, akkor csodálatos lenne.
Stickey Joe túlságosan megtelt
Ebben a játékban nincs Google Play bejelentkezés, így megmenthetjük a Haladásunkat 😭 és van elég csapattagunk a számukra.
A forrástartalom kiváló felhasználása. A játék zökkenőmentesen megy, és nem találkoztam komolyabb problémákkal. Az egyetlen kisebb bajom a néha vázlatos ellop/koppintással mozgatható felületből származott. A történet szórakoztató és vicces, a tényleges színészek kiváló hangmunkájával. Ajánlott.
FEJEZET A JÁTÉK JÓ VOLT DE 3-SZOR ELVESZTETTEM A FEJLESZTÉSEMET, ÉS BAJNÉM, HOGY NE HAJTÁM BE A PÉNZEM VISSZA AKAROM A PÉNZEMET
Unalmas egy kicsit de jó
Dream Hospital - 醫院經理模擬器 | 醫生和護士 健康 遊戲 模擬 bhe
A játék nagyon szórakoztató, de néhány héten belül új telefonom lesz, és nem tudom továbbvinni a megtakarításomat. Nem akarom most elindítani, majd teljesen újra kell indítanom, amikor megkapom az új telefonomat. Egy ilyen árfekvésű játéknál nem lehet ilyen probléma.
Körülbelül 2 hónapja nem tudtam megnyitni a játékot. Kattintson az alkalmazásra, megjelenik egy kép Robinról, majd a képernyő elsötétül, és nem csinál semmit... ne szeretném eltávolítani/újratelepíteni, mert elveszíteném az összes kábítószeres fügémet... találkozik még valaki ezzel? Vagy hogyan lehet javítani?
Imádom a játékot, de amikor megpróbálok bejutni a kisállat-toronymentbe, akkor nem hagy egy kicsit csalódott lenni.
Vissza akarom kérni a visszatérítést
Ez a játék szórakoztató és minden, de felhőalapú mentést igényel, mert át akarom vinni a fejlődésemet az új telefonomra.
Teeny Titans - Teen Titans Go! உத்தி bzoo
Super duper nice, nagyon jó játék
Imádtam a játékot, amíg csak egy kicsit ezelőtt elsötétült, segíthet nekem
Nem tudom telepíteni, folyamatosan azt mondja, hogy nem lehet megtenni, annyira mérges vagyok
Még csak nem is kopott
Teeny Titans - Teen Titans Go Strategia yfg
Nagyon élvezem ezt a játékot, de van egy nagy játék, amiben nem ismeri fel, hogy Robinnak kutyaruhája van, és nem engedi, hogy részt vegyek az első versenyen. Ami azt jelenti, hogy ez nem engedi, hogy tovább haladjak a történetben.
Hogyan térítsem vissza
Óóóó menő!! #a gyerekeim imádják
Nem lehet betölteni a játékot a Samsung ma reggeli biztonsági frissítése után. Megpróbáltam készpénzt törölni a telefon újraindításával. Még az eltávolításig és az újratelepítésig is eljutottam, és 50 órányi játékot veszítettem, mert nincs felhőalapú mentés. Kérjük, javítsa ki az alkalmazást. Imádom ezt a játékot, de most nem tudok játszani Samsung s21 ultrán a frissítés után. Az összes többi játék jól működik, csak ez nem. A játék jól fut a Samsung Tab s7-emen. Tehát nem biztos, hogy mi a probléma itt. Csillagok csökkentése a javításig, hogy láthassa ezt az értékelést
Nagyon szórakoztató, egy idő után unalmassá válik, de jó játék
Vissza akarom kapni a pénzem
Teeny Titans - Teen Titans Go! ยุทธศาสตร์ rgr
Ez a játék nagyon jó, és remélhetőleg meg fogom tudni győződni arról, hogy a rászánt időm igazán szép.A játék fantasztikus, de a történet küldetése az, hogy több történetküldetésnek kell lennie.
Félelmetes